A szénatom vegyérték elektronjai tudományosan igazolják spirituális szimbólumok jelentését


Az ősi szentek meditációba mélyedve kerültek kapcsolatba a tudás kimeríthetetlen tárházával. Egy csodálatos világ tárult fel lelki szemeik elött, miközben meditációba mélyedtek. A világegyetemet mozgató erőket ismerhették meg és kerülhettek velük kapcsolatba. A lenti videó öt ősi, több ezer éves szimbólummal foglalkozik.
Ezek a: Szvasztika, Ohmkara, Alfa, Omega és a Kumba.
Gondoljunk bele még egyszer, hogy ezek a szimbólumok ősi időkből valók, már akkor ismerték őket, amikor még nem is feltételezték, hogy léteznek az atomok, az anyag "legkisebb" építőkövei. Pláne az elektronról meg a protnról nem is gondolták azt, hogy léteznek. Így azt gondolhatnánk, hogy ezek a szimbólumok csupán "csak" szimbólikusan jelképezik az adott tulajdonságot. De nem így van, pontosan a valóságot ábrázolják, életünk alapelemével kapcsolatosak. Mielött továbblépnénk, nézzük meg jól a lenti videót.

A felvételen a szénatomot - az élet alapkövét, ami nélkül az élet nem jöhetett volna létre - egészen pontosan a szénatom 4 vegyérték elektronját látjuk ábrázolni különböző szögekben. (A vegyérték elektronok pályája mutatja azt a területet, ahol az adott elektron a legnagyobb valószínűséggel fordul elő). Na nem kell megijedni, nem lesz ennél bonyolultabb.:)

Szóval a szénatom négy vegyérték elektronja spirituális szimbólumokat rejt, amit az ősi szentek több ezer éve ismertek. Azt hiszem megdöbbentő, nem igaz? Azért vizsgáljuk csak meg egy kicsit jobban, hogy mik is ezek a spirituális szimbólumok.

Szvasztika:

Az élet alapját jelképezi, a kedvezőséget, ami az univerzumot áthatja. Indiában több ezer éve tisztelik ezt a szimbólumot, ill az őt megtestesítő Istenséget, Shri Ganéshát. Úgy tartják, hogy a nélkül, hogy ne tisztelték volna ezt a szimbólumot és az őt megtestesítő Isteni aspektust, egyetlen jelentős eseménybe sem fognak bele.
Természetesen ismerős lehet ez a szimbólum számunkra, hiszen a németek a második világháborúban pont ennak a szimbólumnak az erejét igyekeztek kihasználni. Viszont erre az erőre is igaz, hogy ha nem tisztelettel közelítenek felé, akkor hatalmas pusztító ereje nyílvánul meg. Így is lett.

Ohmkara:

Ez a szimbólum a világ teremtésével kapcsolatos, a teremtésben az első hangot az Ohm-t jelképezi, ami nem más, mint az ÁMEN.

Alfa és az Omega :
Nem is gondoltuk, hogy ezen szimbólumok - vagy inkáb a görög ABC első és utolsó betüi - bármilyen spirituális tartalmat hordoznának. Jézus ugyan utalt rá, hogy ő az Alfa és az Omega, ami az evolúciós folyamat kezdetét és végét jelenti, amik megfelelnek az első csakrának (muladhara) ill. a hatodik, Agnya csakrának.

Kumba :
Ez a szimbólum nem más, mint az univerzum mátrixa.

Összegzés:

Mindegyik szimbólum jelentős spirituális alapelvet rejt magában, alapvetően az élet alapját ábrázolják. Még megdöbbentőbb, hogy a szimbólumok egyrészt Shri Ganesha, a Muladhara csakra Istenségének tulajdonságait árbrázolják, más részről viszont Jézus - aki az Agnya csakránkat irányítja - egy nagyon fontos kijelentését támasztják alá, amiből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a két Istenség nagyon közel állhat egymáshoz.

 

vissza